Bestand:Mature, KITLV 500068.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(8.096 × 3.728 pixels, bestandsgrootte: 1,28 MB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Terwijle alhier inplaets van Fortificatie eenlijck een filee of travers van Coraelsteen is gelegt, en nog laater een Nieuwe Sterckte begonnen, wiens op geworpene aarde wallen na \'toosten haar form of figuur enigsins vertoonen, Soo sal dit kaartje niet soo zeer dienen om een fortresse dienergens gevonden werd te beschrijven, als wel om de voordeelige Situatie van deze plaets aan terwijsen. J.H.Maronnier misspelt in zijn Pictures of the Tropics de artist in plaats van Toorzee als Hoorzee. Afbeelding 8 in handschrift KITLV H47: \'Dagelijxe Aentekeningen gedaen en gehouden door d\'Heer Gerrit de Heere, gouverneur en directeur over Ceijlon etcetera, Soo bij hem selvs als ook door sijne ordre bij den Secretaris Gerrit van Toll wegens de Voornaemste Poincten en voorvallen, Insijn Edele Reijse en Visite in de dessavonie en Landen onder \'t district van Colombo gehoorende: Mitsgaders en vervolgens van daer na Gale, Mature, Batticalo, Trincoenemale, Jaffanapatnam, Manaer, Calpatijn etcetera, en Sulx omme met te dienen voor Rapport van dese Sijne Verrigtingen, aen Edelledens den hoog edelen Heer Willem van Outhoorn, gouverneur generaal, end Edele Heren Raden van Nederlands India tot Batavia: op welkens gelieven goedvinden, en approbatie de principaelste posten gezogt sijn, Beginnende met ultimo maert, en Eijndigende den 29e september anno 1698\'.
Datum
Bron https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mature,_KITLV_500068.tiff
Auteur Toorzee, Jan Christiaansz.

Licentie

w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 4.0 Internationaal licentie.
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt
VOC fort Matara

Items getoond in dit bestand

beeldt af

image/jpeg

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie23 apr 2022 14:25Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 apr 2022 14:258.096 × 3.728 (1,28 MB)Zapata1000Uploaded a work by Toorzee, Jan Christiaansz. from https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mature,_KITLV_500068.tiff with UploadWizard

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Metadata