Bestand:MsoE032A.doc.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

MsoE032A.doc.jpg(312 × 392 pixels, bestandsgrootte: 20 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Front page of Matteo Zocarini's 6th concertino.
Datum Original work from 1740, details of this printing unknown but said to be more than 70 years old.
Bron
Nederlands: Ik heb dit plaatje uit een Italiaans document gehaald wat ik een aantal maanden geleden van gebruiker Besedjnak heb gekregen (zie mijn overlegpagina voor link naar desbetreffend document) Gebruiker Besedjnak heeft geloof ik de biezen genomen, en ik weet ook dus niet hoe hij aan dit document komt. Dit maakt verder niets uit, aangezien dit muziekwerk geschreven is door Matteo Zocarini, een componist die al meer dan 70 jaar geleden is overleden aan een dodelijk sterfgeval. Zo ook de uitgever van het muziekstuk (deze uitgeverij waarvan deze voorkant is bestaat ook al meer dan 70 jaar niet meer).
Auteur Music by Matteo Zocarini, author of this title page unknown.

Licentie

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Public domain
Deze afbeelding van tekst komt niet in aanmerking voor bescherming vanwege het copyright en bevindt zich dus in het publiek domein omdat de tekst uitsluitend uit informatie bestaat die gemeenschappelijk eigendom is zonder voldoende creatief auteurschap. Feiten, gegevens en de weinig originele informatie in een algemeen lettertype of geschreven met een basishandschrift, en eenvoudige geometrische vormen worden niet beschermd door het auteursrecht.
Noot: Deze tag is niet van toepassing op alle afbeeldingen met tekst. De juridische definitie van "literair werk" verschilt van land tot land en de mate waarin tekst beschermd is door het auteursrecht verschilt eveneens, evenals de interpretatie door de rechterlijke macht. In sommige landen is bijna elk geschreven werk beschermd, terwijl andere landen specifiek artistieke en wetenschappelijke teksten beschermen, evenals databases. De mate van creativiteit, functie en de lengte van de tekst kan daarbij relevant zijn. Het auteursrecht kan beperkt zijn tot de literaire vorm, terwijl de informatie zelf mogelijk niet beschermd is.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2006-06-17 09:36 Celloman 312×392× (20355 bytes) Ik heb dit plaatje uit een Italiaans document gehaald wat ik een aantal maanden geleden van gebruiker Besedjnak heb gekregen (zie mijn overlegpagina voor link naar desbetreffend document) Gebruiker Besedjnak heeft geloof ik de biezen genomen, en ik weet o

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie11 jun 2009 15:55Miniatuurafbeelding voor de versie van 11 jun 2009 15:55312 × 392 (20 kB)BotMultichill {{BotMoveToCommons|nl.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{nl|Ik heb dit plaatje uit een Italiaans document gehaald wat ik een aantal maanden geleden van gebruiker

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata