Bestand:Petrus Paaw.jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Oorspronkelijk bestand(1.000 × 1.516 pixels, bestandsgrootte: 277 kB, MIME-type: image/jpeg)


Beschrijving

Beschrijving
English: Petrus Paaw (born 1564, died 1617), a Dutch botanist and anatomist.
This picture was used in his work Succenturiatus Anatomicus, continens Commentaria in Hippocratem de Capitis Vulneribus. Additæ sunt Annotationes in aliquot Capita Libri octavi C. Celsi, which was published in 1616 and is now available in the digital collection of the Bayerische StaatBibliothek here. The same picture can also be seen here, on the website of the Bibliothèque Interuniversitaire de Médecine of Paris.
Nederlands: Petrus Paaw (geboren in 1564, overleden in 1617), een Nederlands botanicus en anatoom.
Deze tekening werd gebruikt in zijn werk Succenturiatus Anatomicus, continens Commentaria in Hippocratem de Capitis Vulneribus. Additæ sunt Annotationes in aliquot Capita Libri octavi C. Celsi, dat gepubliceerd werd in 1616. Tegenwoordig is dat boek hier volledig te raadplegen in de digitale collectie van de Bayerische StaatBibliothek. Dezelfde tekening is ook hier beschikbaar, op de website van de Bibliothèque Interuniversitaire de Médecine van Parijs.
Datum
Bron This file is derived from this picture.
Auteur J. van der Velde

Licentie

Het tweedimensionale kunstwerk afgebeeld op deze afbeelding valt in het publiek domein omdat:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.
Reproducties van het werk kunnen ook worden beschouwd als publiek domein omdat ze geen oorspronkelijk karakter hebben. Dit geldt voor reproducties gemaakt in de Verenigde Staten (zie Bridgeman Art Library v. Corel Corp.), Duitsland en veel andere landen.

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie13 apr 2012 12:24Miniatuurafbeelding voor de versie van 13 apr 2012 12:241.000 × 1.516 (277 kB)DrehrumbumAusrichtung Farbkorrektur
23 feb 2011 07:15Miniatuurafbeelding voor de versie van 23 feb 2011 07:15562 × 728 (129 kB)Mathonius{{Information |Description ={{en|1=Petrus Paaw (born 1564, died 1617), a Dutch botanist and anatomist.<br />This picture was used in his work ''Succenturiatus Anatomicus, continens Commentaria in Hippocratem de Capitis Vulneribus. Additæ sunt Annotati

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand: