Overleg:Skippybal

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Kangoeroebal)

Hallo, ik vroeg me af waarom dit artikel kangoeroebal heet, omdat de gangbare aanduiding in west en noord nederland skippybal is. Ik kan het wel wijzigen natuurlijk, maar er hebben vast meer mensen een mening over...

– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Dropremix (overleg · bijdragen) 30 okt 2008 15:09‎

Ik heb dit mijn hele leven een "springbal" genoemd en als ik zo naar Google kijk ben ik ook niet de enige. Zijn er regels juist om benamingen toe te voegen in het abstract van het artikel (relevantie, e.d.)?
Yatalu (overleg) 11 nov 2015 14:41 (CET)[reageer]

De naam is Skippybal[brontekst bewerken]

De naam zal anders moeten worden, geen mening, deze naam is gewoon fout, en zeker niet de voorkeur spelling dus. wie is de eigenaar, omzetten nu?

Zijn meer kleine foutjes, over de maat, hij is in veel maten op de markt, of dat nou lange kinderen of hipster bejaarden zijn maakt niet uit hier.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kangoeroebal. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 apr 2019 04:41 (CEST)[reageer]