Overleg:Lincoln (Engeland)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Lincoln (Verenigd Koninkrijk))
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Hoogte van genoemde cathedraal[brontekst bewerken]

Ik geloof er niets van dat de nu in het artikel genoemde kathedraal het hoogste gebouw werd in 1311 en daarmee de grote piramide overtrof. Vele schrijven elkaar na dat dat zo was, alleen een klein onderzoekje toont m.i. dat dat hoogst twijfelachtig is. Het schijnt dat de kathedraal 160 meter hoog was, maar dat de houten spits is verdwenen. De stenen toren waar deze opstond, bestaat nog, en ik meet de dakhoogte daarvan op ong. 70 meter hoogte. De houten torenspits zou dan ong. 90(!) meter hoog zijn geweest op een dakbasis van ong. 15 bij 15 meter, dat hele gevaarte zou 250jaar hebben gestaan. Een volstrekt ongeloofwaardig verhaal naar mijn overtuiging welke volgens mij vanwege toeristische redenen nog in stand wordt gehouden. Sonty567 20 feb 2008 19:01 (CET)Sonty567Reageren

Zie ook A.F. KENDRICK, B.A (1902), THE CATHEDRAL CHURCH OF LINCOLN A HISTORY AND DESCRIPTION OF ITS FABRIC AND A LIST OF THE BISHOPS met .."The tall spire of timber, covered with lead, which originally crowned this tower reached an altitude, it is said, of 525 feet; but this is doubtful". --Sonty567 7 nov 2008 15:15 (CET)Reageren

andere opmerkingen[brontekst bewerken]

(I am sorry for leaving a message in English): I have made an .svg of the arms of Lincoln, in case you would rather use it:

66.92.237.111 13 jan 2008 06:52 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Lincoln (Verenigd Koninkrijk). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 22 jul 2017 04:52 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lincoln_(Engeland) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 22 feb 2022 06:17 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.