Overleg:Staf Declercq

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Staf De Clercq)
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Wat is de juiste doodsoorzaak, hier wordt gezegd dat hij stierf aan kanker maar op de pagina van het VNV dat hij stierf aan een hartinfarct

Staf de Clercq en de Joden[brontekst bewerken]

Ik heb de passage over de verhouding van Staf de Clercq tot de Joden verwijderd om de volgende redenen :

1. Deze beweringen worden nergens gesteund door een bronvermelding of verwijzing. 2. Aangezien de SS in de clinch lag met het VNV is het hoogst twijfelachtig dat de Clercq's toespraken werden geschreven door de SS. 3. Er wordt niet vermeld waar, wanneer of te welker gelegenheid de Clercq deze woorden uitsprak. 4. Aangezien het citaat van de Clercq in het vet werd geplaatst, omgeven dan nog door enorme aanhalingsteken laat vermoeden dat de steller van dit artikel eerder propagandistische doeleinden had dan een historisch juist relaas van de feiten. 5. Er mag best een citaat van de Clercq vermeld worden maar dan verifiëerbaar en op een intelectueel eerlijke wijze.

--Amerlinck 1 aug 2007 19:25 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Staf Declercq. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 mei 2019 04:30 (CEST)Reageren