Bestand:Europese schaatskampioenschappen heren 1979.ogv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Europese_schaatskampioenschappen_heren_1979.ogv(Ogg gemultiplexed geluids/videobestand, Theora/Vorbis, lengte 2 min 2 s, 352×288 pixels, 1,04 Mbps totaal, bestandsgrootte: 15,14 MB)


Beschrijving
Nederlands: De Noor Jan Egil Storholt is in Deventer voor de tweede keer Europees kampioen allround geworden. In de eindrangschikking bleef hij zijn landgenoot Kay Arne Stensjemmet en de Rus Sergei Martsjoek voor, die tweede en derde werden. Beste Nederlander was Piet Kleine op de vijfde plaats. Hilbert van der Duim eindigde als zesde, Wim Pol als zevende en Klaas Vriend als dertiende. SHOTS: Van der Duim verliest op de 1500 meter van Stensjemmet; Storholt komt uit de bocht (slow motion); cameraman in hokje boven de tribune; rijer langs commentatorhokken; Storholt verslaat de Rus Vladimir Lobanov op de 1500 meter (met Russisch en Noors commentaar).
Datum
Bron OpenBeelden
Auteur Polygoon Hollands Nieuws
Toestemming
(Hergebruik van dit bestand)
w:nl:Creative Commons
naamsvermelding Gelijk delen
Dit bestand is gelicenseerd onder de Creative Commons-licentie Naamsvermelding-Gelijk delen 3.0 Nederland
De gebruiker mag:
  • Delen – het werk kopiëren, verspreiden en doorgeven
  • Remixen – afgeleide werken maken
Onder de volgende voorwaarden:
  • naamsvermelding – U moet op een gepaste manier aan naamsvermelding doen, een link naar de licentie geven, en aangeven of er wijzigingen in het werk zijn aangebracht. U mag dit op elke redelijke manier doen, maar niet zodanig dat de indruk wordt gewekt dat de licentiegever instemt met uw werk of uw gebruik van zijn werk.
  • Gelijk delen – Als u het werk heeft geremixt, veranderd, of erop heeft voortgebouwd, moet u het gewijzigde materiaal verspreiden onder dezelfde licentie als het oorspronkelijke werk, of een daarmee compatibele licentie.
Visible at source only with JavaScript switched on.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie12 jan 2011 00:272 min 2 s, 352 × 288 (15,14 MB)Clausule{{Information |Description={{nl|1=De Noor Jan Egil Storholt is in Deventer voor de tweede keer Europees kampioen allround geworden. In de eindrangschikking bleef hij zijn landgenoot Kay Arne Stensjemmet en de Rus Sergei Martsjoek voor, die tweede en derde

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt:

Globaal bestandsgebruik

De volgende andere wiki's gebruiken dit bestand:

Metadata