Gebruiker:Djdiego022/Coachoverleg

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Coachingsprogramma
Coachingsprogramma

Djdiego022 volgt het coachingsprogramma. De coach is Atsje.

Verwijder dit sjabloon alstublieft niet zonder eerst Atsje op de hoogte te stellen.

Overleg Pagina Coach[bewerken | brontekst bewerken]

Nieuwe Vraag voor Coach Atsje

Trainen: Nieuw Artikel[bewerken | brontekst bewerken]

Heey Atsje.

Ik heb een vraag.

Zullen wij is een Artikel schrijven, dat ik kan oefenen hoe ik alles moet gebruiken? Zodat ik mij kan verbeteren, in wikipedia. Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 08:57 (CEST)

Dag Djdiego022. Gezien uw stijl van formuleren van bovengenoemde vraag is het maken van een artikel erg hoog gegrepen. Als er naast de aandacht voor vorm tegelijk aandacht aan de inhoud moet worden gegeven neemt u wel erg veel hooi op de vork. Specialiseren lijkt me in uw geval meer wenselijk dan van alles wat te doen op Wikipedia. Een coach is niet zozeer een opleider, maar meer een begeleider. Als 'we' artikel gaan maken dient mijn rol dan ook beperkt te blijven tot begeleiden. Maar maak gerust een begin, dan zien we het wel. Groet, Atsje (overleg) 9 jul 2015 09:23 (CEST)

Heey Atsje. Dat zal ik dan wel even doen. Ik denk dat ik even een tweede kladblok pagina maak. De link volgt nog Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 09:25 (CEST)


Heey Atsje. Hier is de link: Gebruiker:Djdiego022/Artikelenkladblok Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 09:37 (CEST)

Artikel Deezer[bewerken | brontekst bewerken]

Heey Atsje

Ik ben al bezig met een artikel over Deezer. Je kan hem vinden op: Kladblok Artikelen. Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 09:53 (CEST)

Voor die neem ik wel effe de tijd, zeg maar Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 09:56 (CEST)

Cingulotomie[bewerken | brontekst bewerken]

Heey atsje.

Vraagje, wat moet ik met het artikel Cingulotomie doen. Als een beginnetje zetten of nu weg? Ik zit daar over te twijfelen, want de inhoud was als volgt.

Cingulometie is her specifiek wegsnijden van hersenen weefsel in de frontale cortex. Er word vaak een incisie gedaan boven het rechteroog en zo de sensorisch en motorische neuronen doorgesneden. Dit helpt vaak tegen dwangstoornissen, chronische angstaanvallen en dergelijke.

Ik hoor het wel

Djdiego022 (overleg) 9 jul 2015 14:04 (CEST)

Niets mee doen, het artikel is ter beoordeling voorgelegd aan de gemeenschap. Doe in het algemeen dingen waarvan u absoluut zeker bent dat het goed is. Overleg bij de geringste twijfel. Het lijstje met collega's die u aanspreken op uw bewerkingen is namelijk al te lang. Bij twijfel niets doen dus, zie Wikipedia:Bij twijfel niet inhalen. Atsje (overleg) 10 jul 2015 10:56 (CEST)