Naar inhoud springen

Gebruiker:Edwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Even voorstellen

Ik heb kennis genomen van het uitgangspunt pas een gebruikspagina aan te maken, wanneer je als gebruiker een actieve bijdrage hebt geleverd aan Wikipedia (door het bewerken van een artikel of een eigen artikel te publiceren). Eigenwijs maak ik toch mijn gebruikerspagina aan. Als oefening en om te laten weten dat ik zo spoedig mogelijk een bijdrage hoop te kunnen leveren, met name in de categorie bedrijfskunde. Verder ben ik erg geinteresseerd in literatuur, kennismanagement en muziek. Ik heb mij nog niet echt afgevraagd of ik op dit gebied bijdragen kan leveren..


Naast mijn wens een actieve bijdrage te kunnen leveren aan Wikipedia, onderzoek ik de mogelijkheden om een Wiki te ontwikkelen met betrekking tot 'bedrijfsvoering in de volkshuisvesting'. Vraag is nu of Wikipedia hiervoor geschikt is, of dat het raadzaam is een eigen Wiki te initieren.


Ik ben volop Wikipedia aan het verkennen..

Reacties zijn welkom op mijn overlegpagina. Ik doe mijn uiterste best z.s.m. een actieve bijdrage aan Wikipedia te verlenen en hiervan melding te maken op mijn gebruikerspagina.

--Edwiki 17 sep 2008 11:37 (CEST)