Naar inhoud springen

Gebruiker:Kurt1968

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Van de Perre Kurt (Aalst, 30 december 1968)

In de eerste jaren van mijn leven woonde ik in Denderleeuw, aangezien mijn vader geboren is in Denderleeuw. In 1974 zijn we dan verhuisd naar Erembodegem, waar we eerst in de Weggevoerdenstraat gewoond hebben. Tenslotte zijn we op de Leuvestraat gaan wonen waar mijn ouders een oud rijhuis gekocht hadden die we volledig gerenoveerd hebben.

Ik heb de eerste vijf jaren van mijn lagere school gevolgd in de gemeentelijke basisschool in Erembodegem en vanaf het zesde leerjaar ben ik overgestapt naar het Sint-Maartensinstituut. Ik heb daar ook de eerste drie jaren van de lagere cyclus gevolgd in de afdeling Handel.

De hogere cyclus van het middelbaar onderwijs heb ik gevolgd in het Sint-Lutgardisinstituut in de Eikstraat in Aalst. In 1988 studeerde ik af om dan vervolgens in Juli 1989 mijn legerdienst aan te vatten bij de Luchtmacht. Eerst een maand in Koksijde dan een maand opleiding chauffeur in Sint-Truiden, en dan tien maanden Zellik.

Op 2 Juli 1990 ben ik dan beginnen werken in Colruyt Ledeberg en daar heb ik gewerkt tot in maart 1997. Dan ben ik verhuisd naar de Colruytwinkel in Aalst, waar ik nog steeds werkzaam ben.

Ik ben in mijn leven steeds sociaal geëngageerd geweest, in mijn jeugd was ik misdienaar, nadien was ik actief bij de Kajottersbeweging en vanaf mijn 20ste levensjaar ben ik zaalvoetbalscheidsrechter.