Gebruiker:LINUSMICHIELS/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

OT (Olivia Trappeniers)[bewerken | brontekst bewerken]

Deed mee aan The voice van Vlaanderen , daarin viel ze de eerste liveshow af. In 2017 werd ze de eerste MNM rising star! 31 november 2017 bracht ze samen een single uit met Regi, genaamd " You have a heart". Op 6 april 2018 bracht ze de titelsong voor de nieuwe éen reeks "Secrets" uit, genaamd "Let you go" in samenwerking met britse dj BVD KULT. De clip daarvan werd geregiseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. OT komt uit Deurne en is geboren in 1997.

Talentenjachten[bewerken | brontekst bewerken]

Ze deed mee aan The voice van Vlaanderen waarin ze tijdens de eerste liveshow afviel. Ze deed in 2017 opnieuw mee aan een talentenjacht dit keer op de radio bij MNM, deze wedstrijd won ze en werd ze daarom ook de eerste MNM Risingstar.

Muziek[bewerken | brontekst bewerken]

Haar eerste nummer was een cover van "There for you" - Martin Garrix & Troye Sivan . Maar de echte doorbraak voor OT was haar nummer "You have a heart" in samenwerking met Regi , dit nummer stond wekenlang in de Ultratop 50. Haar nieuwste nummer is "Let you go" , samen met de Britse dj BVD KULT. Dit nummer is ook meteen de titelsong van de nieuwe éen - reeks Secrets.