Gebruiker:Merlijn32/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Keyword finder[bewerken | brontekst bewerken]

Keyword finder is een tool die veel gebruikt wordt door online marketeers. Het helpt je om een zoekwoordenonderzoek[1] te doen, een zoekwoordenonderzoek word voornamelijk gemaakt voor SEO en SEA. Een goed zoekwoorden onderzoek vergt veel tijd, helemaal als je niet de juiste tools hebt duur het super lang voordat je een goed overzicht hebt over welke zoekwoorden er gebruikt moeten worden.

KW Finder gebruiken[bewerken | brontekst bewerken]

KW Finder helpt met het mensen met een eigen website en agencies die geen dure SEO software willen gebruiken. KW Finder is een tool met een makkelijke gebruiksvriendelijkheid, het is super simpel. Dit zorgt ervoor dat je voor elke soort business de juiste zoekwoorden en actuele prijzen per zoekwoord kunt vinden. Er worden suggesties gegeven met gerelateerde zoekwoorden. Dit helpt je om nog specifieker je SEO of SEA te verbeteren.

KW Finder VS andere tools[bewerken | brontekst bewerken]

Het verschil met andere SEO tools is voornamelijk dat de gebruiksvriendelijkheid van de KW Finder er bovenuit steekt. Het is makkelijk en simpel toe te passen. Naast de gebruiksvriendelijkheid heeft is het goed gedesigned, dit zorgt voor overzichtelijkheid en een goede gebruikerservaring. Het heeft een Chrome plugin waarmee je ziet hoe goed websites van concurrenten scoren.

KW Finder Chrome Plugin[bewerken | brontekst bewerken]

De KW Finder Chrome plugin helpt met het inzien van de domein autoriteit van concurrenten. Zo weet je waar ze goed op scoren. Ook kan je kijken hoe goed je zelf scoort, bijvoorbeeld door naar een bepaalde pagina naar je website te gaan en de plugin te laten draaien, de plugin zal weergeven wat de score is van die desbetreffende pagina. Dit maakt inzichtelijk of er nog wat moet gebeuren om de pagina op gebied van SEO te optimaliseren.

Prijzen van KW Finder[bewerken | brontekst bewerken]

De prijs van KW Finder is vanaf €29,95  per maand, De volgende pakketten zijn er:

Basic: Lees hier de voordelen van Basic[2]

Premium: Lees hier de voordelen van Premium[3]

Agency: Lees hier de voordelen van agency.[4]

  1. kw finder.
  2. KW finder basic.
  3. KW finder premium.
  4. KW finder Agency.