Gebruiker:MikeVanHelden18

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom - Welcome - Wilkommen - Bienvenue - Bienvenido - Benvenuto - Bemvido - добро пожаловать - υποδοχή - Velkommen - Velkommen/Velkomen - Velkominn - Välkommen - Tervetuloa - Bun venit - Dzień dobry
Oslo
Oslo

Deze gebruiker heeft Nederlands als moedertaal. (5)
This user is able to contribute with an advanced level of English. (3)
Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse. (3)
Questo utente può contribuire con un italiano di livello semplice. (1)

Goedendag en welkom op mijn gebruikerspagina. Ik ben Mike, ben 18 jaar oud en woon in Leiden. De afgelopen 5 jaar ben ik actief geweest op WikiKids, een soort van Wikipedia voor de doelgroep 8 t/m 13 jaar. Ik ben toe aan iets nieuws en hoop ik kan bijdragen aan Wikipedia en haar zusterprojecten.

Zelf doe ik de lerarenopleiding Duits aan de Hogeschool Rotterdam. Hiervoor heb ik vmbo-TL (4 jaar) en havo (2 jaar) gedaan; beide keren ben ik cum laude geslaagd. Naast Nederlands spreek ik een aardig woordje Engels en Duits en ben bezig om Italiaans onder de knie te krijgen. Naast talen ben ik geïnteresseerd in andere culturen (vooral Oost-Europa), (oudere) literatuur, planten en dieren, maatschappelijke kwesties en politiek.

Op Wikipedia wil ik me vooral richten op het aanvullen van artikelen en het updaten ervan. Ook wil ik portalen maken over Oost-Europese landen.

Een fijne dag verder!