Gebruiker:Monnebak

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Voor mij is Wikipedia een fantastisch instrument om snel, zoals de naam zegt naar informatie op zoek te gaan. Ik gebruik het vrij vaak en dan komt de kriebel om gegevens toe te voegen en/of te verbeteren.

Zelf ben ik elektronicus en informaticus, vanzelf word je dan aangetrokken tot deze materie. Het laatste belangrijke in deze omgeving is de kwantumfysica, daar is nog zo weinig over gekend en het heeft een grote moeilijkheidsgraad. Hier kan nog zeer veel worden over geschreven.

Mijn hobby en toeverlaat is de esoterie, psychologie en alternatieven. De positief denkende mens die uit is op persoonlijke groei. De verschillende methodieken om tot resultaat te komen zijn dan ook van top prioriteit. Alle informatie die hierover bestaat zou men kunnen bundelen in één categorie, zodat de lezer zelf de juiste keuze kan maken. Dat boeit me enorm om er werk van te maken. Het brein en de werking wordt de wetenschap van de toekomst, snijden, pillen en uitzichtloos zullen plaats maken voor psychologie en de sturing van het lichaam.

Dat is een vraag die ik naar de beheerders kan stellen of het mogelijk zou zijn deze categorie aan te maken en beter onder te verdelen. Ik zou de vraag beter dienen te stellen want ze bestaat al, bestaan al. Het is een wirrewar van categorieën waar een kat haar jongen niet in vindt. Elk artikel is anders gecatalogiseerd zelfs al behoord het tot dezelfde groep. Soms met de vermelding van de waarschuwing soms niet, chaos. Voor de lezer dus ook chaos en misverstanden.