Gebruiker:Rob199219921

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hallo ik neem aan dat deze pagina bedoeld is om mezelf voor te stellen me interesses,hobby's. Ik ben Robert Roggeveen ik ben 22 jaar oud. Ik ben sportfietser (fiets vaak tussen de 100 en 200 km op 1 dag). ook hardlopen,bergbeklimmen(via de wandelpaden dus niet abseilen) doe ik graag. ik klim ook hoge gebouwen. daar wandel ik naar boven of ik combineer het met 1 hardloop evenement en ren het gebouw op (wat me aardig goed lukt). ik ben 1 kat/honden mens. Ik ben even dol op katten als op honden ik kan niet zeggen ik heb liever 1 kat dan 1 hond of andersom.

soms doe ik ook aan zwemmen,voetbal. (vrijwillig zwemmen en vrijwillig voetbal dus ik speel niet in een elftal maar dan speel ik met 3 of 4,5 vrienden. ik ga graag op vakantie naar Duitsland. Het is 1 mooi land en het is zeker niet eentonig. elk soort landschap kom je er tegen.

ik ging ook vaak op vakantie naar Portugal,maar daar ben ik tijdelijk van af gestapt aangezien Portugal geen attractieparken kent. daarbij ben ik meer 1 mens die graag door de bossen wandelt of fietst. Maar dat is in Portugal waar het in de zomer meestal 30 graden of warmer is, geen aanbeveling.

Rob199219921 (overleg) 20 jul 2015 18:25 (CEST)