Gebruiker:Ron Bouwman

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ron Bouwman is de naam.

Sinds ruim een jaar ben ik bekend met Wikipedia. Heel voorzichtig de eerste bewerking gemaakt in het artikel Franchise met de toevoeging van RE/MAX. Pas in 2005 ben ik meer gaan op doen op Wikipedia. Ik blader soms via willekeurige artikelen en zowaar zijn er door mij al een aantal artikelen toegevoegd. Ook heb ik op mijn eigen sites een link geplaatst naar Wikipedia. Naast de link, is op de homepage hyperlinks aangemaakt naar wikipedia op de namen van plaatsen in Turkije, aan de Turkse Riviera. Daarnaast staat op de subpagina informatie, een link naar de bladzijde in Wikipedia over Turkije.

Personalia. Geboren in Boskoop op 8 januari 1960. Na de lagere school een MAVO diploma behaald en daarna naast mijn werk diverse opleidingen gedaan. Werkervaringen: verkoper in de detailhandel, administratieve kracht bij de Belastingdienst, leidinggevende functies bij industriële bakkerijen, interim-management en sinds 1 januari 2002 makelaar in onroerende zaken.

Onder de vlag van Sunrise Residence, verkoop ik vakantiewoningen in Turkije en met name in Bogazkent nabij Belek aan de Turkse Riviera. Sinds 1 januari 2006 is de volgende stap gezet in de verkoop van Turks onroerend goed. Samen met Michael de Vet, ook makelaar o.z. voor Turkije, hebben we een v.o.f. opgezet. De v.o.f. turksehuizen.com heeft zich gespecialiseerd op Turks onroerend goed aan de Turkse Riviera; tussen de steden Antalya en Alanya.

Anno 2010 is er weer veel veranderd. Na de periode van makelaardij is deze overgegaan in het beheer van verenigingen van eigenaars in Den Haag en omgeving.


Eigen sites: www.ronbouwman.nl[1]