Gebruiker:Svdmolen/rommelkamer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Het doel van deze pagina is het verzamelen van voldoende argumenten om een blokkadeverzoek aan de gemeenschap voor te kunnen leggen ter stemming. De minimale periode waarvoor ik ze zal voordragen is een week. Dit zal vervolgens door een maand, een half jaar en ten slotte permanent worden verhoogd bij recidive. Het kan voorkomen dat hier genoemde personen het niet verkeerd bedoeld maar gewoon een slechte dag hadden. Het is niet de bedoeling mensen te straffen via de blokkade maar om wikipedia werkbaar te houden.

Tips, in de vorm van een link (adresregel van wijziging tussen [ ] ), over gedrag dat wikipedia schaadt zijn van harte welkom.

Dossier rotte opmerkingen en sfeerverpestingen[bewerken | brontekst bewerken]

Overleg gebruiker:Kiwix - [1] (provoseren/op de persoon spelen); [2] (trollgedrag); [3] (trollgedrag);

Overleg gebruiker:Geograaf - [4] (trollgedrag);

Overleg gebruiker:Verrekijker - [5] (provoseren/op de persoon spelen); [6] (provoseren)

Standaard tekst voor waarschuwing[bewerken | brontekst bewerken]

Ik vind je opmerking richting ....... niet passen binnen de [[Wikipedia:Wikiquette]]. Ik wil je vragen geen persoonlijke aanvallen te plegen. Meer van dit soort niet aan wikipedia bijdragende opmerkingen zullen leiden tot een waarschuwing/blokkade. ~~~~

Opzet voor stemming over blokkade[bewerken | brontekst bewerken]

Bij deze wil ik de wikigemeenschap vragen een blokkade van [[Gebruiker: ]] te steunen. De reden is het aanhoudend verzieken van de sfeer door vervelende opmerkingen. Hierdoor zullen andere goedbedoelende gebruikers op den duur er mee stoppen bij te dragen aan dit project. Voorbeelden van opmerkingen die voor mij het argument zijn om deze stemming te starten zijn:
*
*
*

Bij meer dan 75% van 30 stemmen of meer voor zal [[Gebruiker: ]] voor ... worden geblokkeerd. Deze stemming duurt tot ....

====Voor====


====Tegen====

Waarschuwingen/blokkades[bewerken | brontekst bewerken]

Gebruiker Waarschuwing
# 1
Waarschuwing
# 2
Waarschuwing
# 3
Blokkade
één week
Blokkade
één maand
Blokkade
half jaar
Blokkade
permanent
Gebruiker:Kiwix X
Gebruiker:Geograaf X
Gebruiker:Verrekijker X