Jason Earles

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verouderd Dit artikel bevat verouderde informatie en zou bijgewerkt moeten worden. U wordt uitgenodigd om dit artikel bij te werken.
Jason Earles
Earles in 2010
Algemene informatie
Volledige naam Jason Daniel Earles
Geboren 26 april 1977
Land Verenigde Staten
Werk
Jaren actief 2003- heden
Beroep acteur
(en) IMDb-profiel
MovieMeter-profiel
(mul) TMDb-profiel
(en) AllMovie-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Jason Daniel Earles (San Diego, 26 april 1977)[1] is een Amerikaans acteur. Hij is vooral bekend door zijn rol als Jackson Stewart in de televisieserie Hannah Montana.

Rollen[bewerken | brontekst bewerken]

Earles speelde van maart 2006 tot januari 2011 Miley Stewarts oudere broer Jackson in Hannah Montana . Hij kreeg twee keer een gastrol in Phil of the Future als Grady Spaggett. Earles speelde ook in Still Standing en in Navy NCIS. In 2004 speelde hij in de film National Treasure als Thomas Gates, een voorouder van het hoofdpersonage. In 2005 speelde hij Ernie Kaplowitz in de film American Pie Presents: Band Camp. En in 2009 speelde hij in de disneyfilm Dadnapped en was hij ook een keer te zien in de serie Aron Stone als computer. Hij speelde van 2011 t/m 2015 in de serie Kickin' It als Rudy. Hij kreeg bij een aflevering van "That's So Raven" geen rol maar Earles was wel te zien in het publiek. In 2022 speelde hij een eenmalige gastrol in "high school musical : the musical, de serie".