Laura Bekaert

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laura Bekaert
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Volledige naam Laura Idemudia Bekaert
Geboren 4 oktober 2005
Land Vlag van België BelgiëVlag van Nigeria Nigeria
Werk
Beroep actrice
zangeres
Portaal  Portaalicoon   Muziek

Laura Bekaert (4 oktober 2005) is een Belgisch-Nigeriaanse actrice en zangeres. Ze is vooral bekend van haar rol als Anaïs Davis in de dramaserie wtFOCK.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

In 2018 deed Bekaert mee aan The Voice Kids van Vlaanderen. Ze raakte tot de battles in het team van Gers Pardoel. Ze verloor tegen de uiteindelijke winnares Jade De Rijcke. In 2023 introduceerde de Vlaamse tienerserie "wtFOCK" een nieuwe (tweede) generatie met originele karakters. Bekaert kreeg er de rol van Anaïs Davis toegewezen. In seizoen 7 (wtFOCK: ANAÏS) was ze het centrale karakter. Het seizoen focuste zich op taboes zoals seksuele geaardheid, een scheiding, alcohol, drugs en een moeilijke liefdessituatie.

Televisie[bewerken | brontekst bewerken]

  • The Voice Kids Vlaanderen (2018) - als kandidaat
  • "wtFOCK: ADA" (2023) - als Anaïs Davis
  • "wtFOCK: ANAÏS" (2023) - als Anaïs Davis

Muziek[bewerken | brontekst bewerken]

Bekaert maakte haar officiële debuut op Spotify als Anaïs Davis naar aanleiding van de finale van het zevende seizoen van "wtFOCK". Ze bracht het nummer "Falling" uit samen met Bobbie De Bruyn (vertolkt door Nell Cattrysse). Het nummer werd geschreven door muzikant Jasper Bullynck en werd live uitgevoerd door Bekaert en Cattrysse op een exclusief feest na de finale op 22 december.