Lijst van afleveringen van Touch

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Eerste seizoen van Touch
Land van oorsprong Vlag van Verenigde Staten Verenigde Staten
Zender(s) Fox Broadcasting Company
Start 25 januari 2012
Einde 31 mei 2012
Aantal afleveringen 13
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Dit is een lijst van afleveringen van de Amerikaanse televisieserie Touch, gerangschikt op afleveringsnummer en seizoen. Een seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Seizoen 1[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.
  • Het seizoen bestaat uit 13 afleveringen.
  • De laatste twee afleveringen worden uitgezonden op 31 mei 2012, als dubbelaflevering.
Nummer Titel Regie Script Première Productiecode Kijkers (VS)
(in miljoenen)
1
Pilot
Francis LawrenceTim Kring25 januari 20121ATG7912.01[1]
Martin Bohm (Kiefer Sutherland) is een alleenstaande vader van zijn zoon, Jake (David Mazouz). Jake spreekt niet en vertoont ongewoon gedrag, hij kan gebeurtenissen voorspellen door middel van cijfers, en dient daarom geïnstitutionaliseerd te worden. Bohm werkt met een maatschappelijk werker, Clea (Gugu Mbatha-Raw), en een professor die gespecialiseerd is in hoogbegaafde mensen (Danny Glover) om erachter te komen wat zijn zoon probeert te vertellen. 
2
1+1=3
Ian ToyntonTim Kring22 maart 20121ATG0111.81[2]
Martin weet dat hij Jake met rust moet laten in de zorginstelling, maar het sprankje hoop dat de introverte Jake daadwerkelijk communiceert via getallen zorgt ervoor dat Martin zijn zoon blijft opzoeken. Een nieuwe getallenreeks zet hem op het spoor van een reeks gebeurtenissen die zich over de hele wereld afspelen. Een jongen in Moskou leeft afgeschermd van andere kinderen. Een jongeman uit India vliegt naar New York om zijn vaders laatste wens in vervulling te laten gaan. En een eenzame oude man hoort dat hij kanker heeft. Geen van drieën zal krijgen wat hij 't liefst wil, tenzij Martin de code weet te ontcijferen en in kan grijpen. 
3
Safety in Numbers
Stephen WilliamsCarol Barbee29 maart 20121ATG028.92[3]
Martin vindt een briefje van Jake in zijn zak met een getallenreeks en gaat op advies van professor Teller op onderzoek uit. Wanneer Martin in de straten van Manhattan een dakloze man treft die zich de Invisible Prince noemt, voelt hij dat hij op het juiste spoor zit. Hij volgt de man en ontdekt een complot in hoge kringen dat een dreiging vormt voor een aantal onschuldige mensen. Martin weet niet dat deze nieuwe reeks getallen ook van invloed is op de inwoners van een arm dorpje in Zuid-Afrika en een wanhopige jonge vrouw op een festival in Californië. Ook de impact op Clea is onverwacht. 
4
Kite Strings
Tucker GatesMelinda Hsu Taylor5 april 20121ATG047.15[4]
Martin neemt Jake mee naar het graf van Sarah en ontmoet daar een jongeman die beweert haar gekend te hebben. Wanneer Martins aandacht wordt afgeleid door de vlieger van Jake, gaat de onbekende ervandoor. Martin probeert de losgebroken vlieger terug te vinden en volgt zo een nieuw spoor. Ondertussen komt de winnaar van een loterij samen met een depressieve predikant in een benarde situatie terecht. Terwijl de twee mannen op hulp wachten, biechten ze hun zonden aan elkaar op. En in Irak vraagt een Amerikaanse soldate aan de leden van een Iraakse heavymetalband of zij willen optreden voor de militairen. Zonder dat de muzikanten het weten, komt zij in de woestijn in een hinderlaag terecht. 
5
Entanglement
[5]
Milan CheylovChris Levinson12 april 20128.17
Op de dag van Jake's evaluatie krijgt Martin het lastig om de voogdij over zijn zoon te behouden. De nieuwe wiskundige patronen van Jake geven Martin onverwachte uitdagingen. Ze hebben ook een effect op Teller, die naar zijn eigen antwoorden op zoek is. In New York probeert een Chinese zakkenroller de vrijgevige stiefvader van zijn dochter te overtreffen. Een uitgehuwelijkte vrouw in Saoedi Arabië riskeert haar leven voor vrijheid. In Montreal moet een Aziatische student kiezen tussen zijn ouders en de verliefdheid op een jonge vrouw. En een oorlogsslachtoffer zint op wraak na de dood van haar familieleden. 
6
Lost and Found
[6]
Stephen WilliamsRobert Levine19 april 20127.32
 
7
Noosphere Rising
Gwyneth Horder PaytonTim Kring & Carol Barbee26 april 20126.
 
8
Zone of Exclusion
Adam KaneChris Levinson3 mei 20126.72
 
9
Music of the Spheres
Michael WaxmanRob Fresco10 mei 20126.84
 
10
Tessellations
Jon CassarZach Craley17 mei 20126.02
 
11
Gyre (Part 1)
Nelson McCormickJonathan I. Kidd & Sonya Winton31 mei 20124.58
 
12
Gyre (Part 2)
Greg BeemanTim Kring & Rob Fresco31 mei 20124.60
 
13
The Road Not Taken
Nelson McCormickMelinda Hsu Taylor14 september 20123.07