Overleg:Adobe Flash

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Misschien is het handig om aan te geven met welke programma's je flashanimaties je kunt maken. Ik bezocht deze wiki-pagina juist om daar achter te komen, maar juist daarop gaf het artikel geen antwoord.


Je kunt er veel meer bezoekers mee trekken en er komen mensen sneller terug op je site.

Ik surf er eerder van weg Walter 7 apr 2004 18:07 (CEST)Reageren
Ik ook. Pagina aangepast. Wilinckx 7 apr 2004 18:11 (CEST)Reageren
Ter info: op de en:Macromedia Flash staat een hele lijst van voor-en nadelen. Wilinckx 7 apr 2004 18:13 (CEST)Reageren

Een beetje genuanceerd aub. Het is hier geen forum van flash voor- of tegenstanders.

Zal een nieuwe Flash verschijnen genaamd Flash eight ball, dus versie 8., zie ik staan. Maar aangezien ik hier nergens op internet iets over kan vinden twijfel ik of dit wel echt zo is. Wat denken/weten jullie?

Waarheid?[brontekst bewerken]

Zal een nieuwe Flash verschijnen genaamd Flash eight ball, dus versie 8., zie ik staan. Maar aangezien ik hier nergens op internet iets over kan vinden twijfel ik of dit wel echt zo is. Wat denken/weten jullie? Wolweb 26 apr 2005 21:10 (CEST)Reageren

Jazeker, in november 2004 ben ik op de Macromedia MAX geweest inclusief demo van de nieuwe flash player, codenaam 'maelstrom'

key notes: - Volledig nieuwe rendering engine voor vectoren (zeer veel sneller) - live rendering van filters te vinden in Macromedia Fireworks (expressiveness) - nieuwe video codec - bestands up/download capabilities - betere/snellere font rendering Uritsukidoji

Hoi. ik zag de link Happy Tree Friends dat die niet er naar verwijst op de Macromedia Flash pagina. dus ik heb hem terug verwezen. hij was een beetje verkeerd geschreven, het moeste met hoofdletters zijn en daarom dat hij er niet naar verwijste. Daag.

Macromedia[brontekst bewerken]

Macromedia is een poosje terug overgenomen door Adobe. Voorheen was Macromedia de naam van het bedrijf dat Flash ontwikkelde en distribueerde, nu is Adobe de bedrijfsnaam en Macromedia de naam van de suite waar Flash (op het moment van schrijven versie 8) deel van uitmaakt.

Foute berekening[brontekst bewerken]

Ik heb een iPhone die flash niet kan weergeven. Ik beschouw hem als een (mini-)computer. Niet 99% maar ca. 80% vd computers kunnen flash tonen.

Aanvulling bij ondersteuning door zoekmachines.[brontekst bewerken]

Waarom kunnen zm flash niet indexeren? Zm kunnen de animaties niet lezen...

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Adobe Flash. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 nov 2018 00:18 (CET)Reageren