Overleg:American Vitagraph Company

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Doet wikipedia ook aan kwaliteitscontrole voordat een artikel wordt geplaatst? Dat zou wel moeten, want in dit artikel staan best wel grote vertaalfouten. In het Engels staat bijvoorbeeld "Edison took Blackton out to his "Black Maria", the special cabin he used to do his filming, and created a film on the spot of Blackton doing a lightning portrait of Edison." In dit artikel is dat geworden: "Op zoek naar goede publiciteit nam Edison Blackton mee naar zijn Black Maria, een speciaal studiohuisje dat hij gebruikte om te filmen. Hier maakte hij ter plekke een belicht portret van hemzelf." Die laatste zin is dus helemaal fout. Het was niet Edison die dat portret maakte, en wat is een "belicht" portret? Bedoeld wordt dat Edison Blackton filmde terwijl die op zijn beurt heel snel een portret van Edison maakte. Misschien dat de schrijver dat zelf kan verbeteren (en ook andere fouten), want het is best veel werk.

Geachte, het staat U vrij deze fouten zelf te verbeteren. Wikipedia is een open encyclopedie, waar iedereen toe kan bijdragen. Groeten, Johan N 4 nov 2010 23:48 (CET)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op American Vitagraph Company. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 jul 2017 16:06 (CEST)[reageer]