Overleg:Andrej Arsjavin

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Vinvlugt in het onderwerp Niet objectief

Niet objectief[brontekst bewerken]

Ik vind dat het artikel niet heel erg objectief is. Het gaat om de volgende zaken:

  • Hij kan daarnaast ook goed als aanvallend middenvelder en vleugelspeler spelen en staat bekend om zijn goede balbeheersing, visie en snelheid. Staat hij nou echt bekend om zijn visie? En zo ja, wat houdt die visie in?
  • Met name vanwege zijn prestaties als vleugelspeler, spelmaker en spits won hij de Premjer-ligaprijs voor de speler van het seizoen. Niet zozeer niet-objectief, maar gewoon een vreemd geformuleerde zin. Met name suggereert dat hij nog meer prestaties heeft, als verdediger of middenvelder?
  • In 2007 leidde Arsjavin zijn Zenit Sint-Petersburg naar de landstitel. 10 doelpunten slechts. Niet slecht, maar om dat nu te beschrijven als hij leidde..., nee.
  • In de derde wedstrijd tegen Zweden werd hij echter wel opgesteld en scoorde hij de 2-0, waarmee hij bijdroeg aan plaatsing voor de kwartfinales. Iedereen die die wedstrijd voor Rusland heeft gespeeld, heeft aan plaatsing bijgedragen, dus een weinigzeggende toevoeging.

Ik heb echter de kennis niet om er wat beters van te maken zonder de zinnen weg te moeten halen. Iemand een idee? Of andere meningen, ook welkom. Met vriendelijke groet, Vinvlugt 20 sep 2008 00:44 (CEST)Reageren

U heeft waarschijnlijk geen verstand van voetbal? Ik vind deze zinnen allemaal logisch en correct.