Overleg:Andrew Jackson

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

In het artikel van Andrew Jackson wordt geen melding gedaan over de genereuze daad, die hij heeft verricht jegens de 2nd Bank of America, namelijk de private invloeden van deze bank op de hele Amerikaanse economie.

Het aandeel van The Second Bank of America bestond voor 20% uit aandelen van de Amerikaanse Overheid en voor 80% uit private aandelen (The Rothschilds???). Jackson wist dit en wilde de private invloeden van de bank voorkomen.

Voor het volledig verhaal van Andrew Jackson verwijs ik u naar de documentaire The Money Masters (deel 1), waarin aandacht wordt besteed over de rise and fall van Andrew Jackson en zijn daad om de macht van deze bank voor decades te dwarsbomen.

Wellicht kan dit verhaal in het artikel er bij worden vermeld? - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 82.74.180.198 (overleg|bijdragen)

Ik heb het gedeelte over de aanslag aangepast. Dit artikel is zeer onvolledig en ik zal trachten hier binnenkort was toevoegingen uit te voeren.--Kalsermar 26 jan 2010 16:17 (CET)[reageer]