Overleg:Andrij Sjevtsjenko

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hij heet Andriy Shevchenko maar de titel is Andrij Sjevtsjenko... is dit een fout of een vertaling? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door SamTollenaar (overleg · bijdragen)

Niet Up To Date[brontekst bewerken]

Er staat nog steeds dat hij nu topscorer is in de Champions League, maar Raul heeft ok niet stil gestaan, die staat nu namelijk op 59 goals. Dus de tekst is niet up to date. :)

Naamwijziging[brontekst bewerken]

In het grootste deel van de wereld staat hij bekend als Andriy Shevchenko, ook zijn clubs en officiële instanties als de FIFA gebruiken deze naam. Ook in dit artikel zelf wordt zijn naam op deze manier geschreven. Indien er geen goede reden is de titel Andrij Sjevtsjenko te behouden, pleit ik ervoor de naam van dit artikel te wijzigen. Black Panther 21 aug 2008 23:49 (CEST)[reageer]

De goede reden is dat dit de juiste transliteratie is voor Nederlands. De door u genoemde alom bekende schrijfwijze is de Engelstalige. Mvg, Fontes 20 aug 2010 01:23 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Andrij Sjevtsjenko. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 mei 2019 19:04 (CEST)[reageer]