Overleg:Armin Meiwes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Kun je spreken over een crimineel als hij met volledige instemming van zijn "slachtoffer" een misdrijf pleegt? Daarover valt te discussieren. Je kan de uitspraak van de rechter wel hanteren als motivatie om hem in de lijst van criminelen te zetten of hem in de Categorie:Crimineel in te delen, maar waarom staan niet andere doodslag-plegers daarin? Torero 12 jul 2005 09:29 (CEST)Reageren

Volgense de rechter is de wet overtreden, dus is hij crimineel. Ik heb meer problemen met de toevoeging "gruwelijke" in de laatste zin. Waarom was zijn daad gruwelijk? Op mij komt dat over als een niet neutrale uitspraak.

verstoring rust van de doden strafbaar?[brontekst bewerken]

Gelezen in NRC: Veroordeling was wegens moord, maar ook 'verstoring van de rust van de doden'. Dit was nodig omdat met een enkelvoudige moord levenslang niet gegeven kon worden, zeker niet vanwege de instemming van het slachtoffer. Deze extra aanklacht is door het Duits openbaar ministerie pas in hoger beroep gebruikt om de straf te kunnen verhogen. 13 mei 2006 16:42 84.30.72.38

Ok. bedankt. Ik heb je aanvulling weer teruggezet. als je zoïets invult in je bewerkingscommentaar komt het al geloofwaardiger over. Bedankt voor je uitleg, veel plezier verder. (het kwam vreemd over omdat de staat daarmee schijnbaar in een leven na de dood gelooft) — Zanaq (?) 13 mei 2006 17:20 (CEST)

foto[brontekst bewerken]

Ik heb in mijn favoriete maandblad, de KIJK, een artikel over Armin gelezen, met foto's van hem en zijn slachtoffer, zal ik dezen inscannen en in het artikel zetten?

Haha, nou, wat denk je? Om je op weg te helpen: lees Help:Gebruik_van_afbeeldingen (vooral de vetgedrukte teksten over rechten en zo).
Joachim 20 jan 2007 01:16 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Armin Meiwes. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 feb 2019 04:34 (CET)Reageren