Overleg:BENE-League Handball 2019/20

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Sb008

Goed, een korte toelichting is inderdaad wel op haar plaats:

A Hieronder wordt de situatie getoond zoals deze op 7 maart 2020 bestond, inclusief hetgeen dat in de planning stond.
B Hieronder wordt de situatie van 7 maart 2020 getoond, inclusief hetgeen in de planning stond.

  • de situatie getoond zoals deze op 7 maart 2020 bestond is nodeloos omslachtig. Normaal en soepel Nederlands is de situatie van 7 maart 2020.
  • hetgeen dat is slecht Nederlands (zie hier "Hetgeen en wat kunnen niet gecombineerd worden. Hetgeen wat is besloten of hetgene wat is besloten is niet juist. Wel correct is datgene wat is besloten")

A Echter, vanwege de coronacrisis in België en de coronacrisis in Nederland, werd besloten om de Final4 af te gelasten en te bekijken of er op een later moment alsnog invulling aan kon worden gegeven.
B Vanwege de coronacrisis werd echter besloten om de Final4 af te gelasten en later te bekijken of die alsnog zou kunnen doorgaan.

  • De coronacrisis is een wereldwijde crisis. Waarom zou je hier expliciet de coronacrisis in België én de coronacrisis in Nederland benoemen, iets wat bovendien eerder in het artikel sowieso al is gedaan?
  • bekijken of er op een later moment alsnog invulling aan kon worden gegeven is een nogal omslachtige en vage formulering.

Marrakech (overleg) 16 jun 2020 16:19 (CEST)Reageren

@Marrakech: Laat ik met het tweede punt beginnen. De crisis mag dan wereldwijd zijn, de maatregelen verschilden per land. Onder België en Nederland vind je de maatregelen die zijn genomen in die landen. Was dit e.g. Belarus geweest, dan waren de wedstrijden gewoon doorgegaan. De formulering is vaag omdat er nog diverse opties werden overwogen. Zo werd er gedacht aan ipv 4, maar 3 of zelfs maar 1 wedstrijd. Daarom wordt die formulering ook bij de geciteerde bron gebruikt. Maar ik, ik wil er best van maken "Echter, vanwege de maatregelen verbonden aan de coronacrisis in België en de coronacrisis in Nederland, ......."
Het eerste punt, ik zal "hetgeen dat" wijzigen in "wat".
Al het overige is smaak, jij mag het omslachtig vinden, ik vind het accuraat. Beide is niet fout, dus WP:BTNI.
Sb008 (overleg) 16 jun 2020 17:38 (CEST)Reageren