Overleg:Brunei

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Cultuur[brontekst bewerken]

Dit stukje klinkt een beetje alsof het is geschreven door een toerist die voor het eerst in Brunei was en alles wat anders is dan in Nederland met grote ogen van verbazing aanschouwde. Wellicht dat een kenner op het gebied van Brunei weet hier nog even naar kan kijken?!?

Mee eens. Er staat ook: "De cultuur van Brunei lijkt sterk op de Maleise cultuur, met veel invloed van het hindoeïsme en de islam." (nadruk toegevoegd). Wat wordt hier bedoeld? Dat de cultuur van Brunei voornamelijk Maleise elementen in zich heeft? Dat de cultuur van Brunei lijkt op die van Maleisië (want ik zie de termen "maleis" en "maleisisch" nog vaak door elkaar gebruikt, terwijl ze toch echt niet synoniem zijn)? Bovendien is een term als "de Maleise cultuur" m.i. sowieso al problematisch (want onduidelijk en niet onomstreden). Helaas ben ik nog nooit in Brunei geweest en heb ik me er ook nooit echt in verdiept. Iemand anders? Martijn →!?← 6 mrt 2008 10:08 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Brunei. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 20:33 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Brunei. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 apr 2019 22:05 (CEST)Reageren