Overleg:C&A

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door De Jaren in het onderwerp Omzet (cijfers van 2011-2012!)

Omzet (cijfers van 2011-2012!)[brontekst bewerken]

Als ik in het kader zie dat de omzet van het C&A-concern in 2011-2012 € 6,8 miljard bedroeg, dan vraag ik me af: dit zijn de cijfers van 10 jaar terug; zijn er geen recentere cijfers van C&A bekend? Dit is temeer interessant omdat nogal wat grootwinkelbedrijven de afgelopen jaren door allerlei oorzaken (met name verkopen via internet) nogal achteruit geboerd hebben of zelfs niet meer bestaan (denk alleen al aan V&D). De vraag is dan natuurlijk in hoeverre dit ook met C&A het geval is geweest. - De Jaren (overleg) 8 aug 2022 04:52 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,
Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op C&A. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 21:43 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op C&A. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 nov 2019 11:59 (CET)Reageren