Overleg:Champagne Lallier

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Deze zin op de website van Lallier vond ik moeilijk om te vertalen: "Tirage d’exception sous bouchons liège maintenus par des agrafes élevé 48 mois en cave". Ik kwam op "De champagne wordt na de prise de mousse vier jaar lang in de kelders op gist te rijpen gelegd. Daarbij wordt de tijdelijke kurk bij uitzondering met een beugel vastgezet[1]. "

Is het correct? De beugels zijn op foto's van de kelders te zien. Kennelijk gebruikt dit huis geen kroonkurken als tijdelijke afsluiting. Maar bedenk dat de huizen op de site (en tijdens bezoeken van de kelders) steeds de productie van de paradepaardjes, de cuveés de presige, laten zien. De meest verkochte flessen komen uit champagne"fabrieken" met reusachtige stalen tanks en geautomatiseerde pupitres.. Robert Prummel (overleg) 13 mei 2014 00:38 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Champagne Lallier. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 apr 2019 10:45 (CEST)Reageren