Overleg:Christa van Santen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Pia Fruytier in het onderwerp Enkele vragen/opmerkingen bij concept 6 december

Enkele vragen/opmerkingen bij concept 6 december[brontekst bewerken]

Het ziet er al geweldig goed uit! Maar ik zou natuurlijk geen goeie schoolmeester zijn als ik toch niet nog een paar kleine opmerkingen had:

  • die Youtube-opname van haar SS-Rotterdam 2 panelen, waarin ze in dik 11 minuten over haar kennismaking met Hierck vertelt, is geweldig! Weet je wanneer die opname gemaakt is? En wat dat precies voor bijeenkomst was? Dat vind ik heel relevante informatie (denk maar: over tien jaar.....)
  • let even op hoe ik de voetnoot 4 (naar het artikel in het AD) heb aangepast: vooral datum is hier weer belangrijk!
  • w.b. voetnoot 5 (naar "Stadswijk met fabriek"): ik snap niet zo goed wat die verwijzing daar doet (afgezien van het feit dat het werk in het Stedelijk Museum Den Haag hangt)
  • het zou heel mooi zijn als je nog een bron/bronnen had voor haar betrokkenheid bij Openbaar Kunstgebit. En natuurlijk vooral over haar rol daarin.
  • Het paragraafje "Lichtkunstenaar" heeft geen enkele bron.
  • Zou het niet mooier zijn om het hoofdstukje "Opleidingen" te integreren in "Loopbaan"? De Haagse Vrije Academie wordt daarin al genoemd.

Dick Bos (overleg) 6 dec 2022 17:56 (CET)Reageren

Openbaar Kunstgebit?! Pia Fruytier (overleg) 10 mrt 2023 14:13 (CET)Reageren

Nog iets[brontekst bewerken]

Ik heb zojuist het paragraafje "Doen en zien" wat aangevuld. Het zou mooi zijn als de andere paragrafen ook op een of andere manier wat aangevuld zouden kunnen worden. Dan wordt het echt een mooi artikel. Er zijn nog wel wat bronnen, waar ik wellicht bij kan, zoals

  • Light Zone City : Light Planning in the Urban Context (2006) OCLC 815756474 oa. in UB-WUR en Artez-bieb; ook als e-book (ook in het Duits)
  • Santen C van & Hansen AJ. Daglicht Kunstlicht : Een Leidraad. Delft: Delftse Universitaire Pers; 1989. OCLC 64980419 oa. in Artez
  • Kleur nader bezien 1976. in bibl. RCE; ga ik donderdag proberen in te zien.

Kun jij ook enkele van de publicaties voor je rekening nemen?

Vergeet niet tzt te linken naar d:Q96944434

Tot zover voor nu. --Dick Bos (overleg) 14 feb 2023 19:02 (CET)Reageren

Dag Dick,
Ik zie je reactie nu pas. Niet aan gewend dus. Ik heb de pagina gepubliceerd. ik dacht al bij stukken in het paragraafje 'Doen en zien', Heb ik dat geschreven? Herkende de stijl niet. Voorlopig moet ik het hierbij laten want ik moet weer aan het werk met mijn eigen (betaalde) werk = onderwijsboeken voor geschiedenis schrijven). Vergeet niet tzt te linken naar d:Q96944434: Dit snap ik niet helemaal. Zou jij dat willen doen? Ik tast met veel zaken toch nog in het duister. De 'opleiding' is zeker niet voltooid.
Dank en groet, Pia Pia Fruytier (overleg) 10 mrt 2023 14:11 (CET)Reageren