Overleg:Coloradopad

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door 85.147.248.20

De psychoactieve stof DMT wordt niet aangemaakt door de Bufo Alvarius, echter de stof 5-MeO-DMT wordt wel geproduceert. Deze stof ondergaat eerst een behandeling om het Bufotine dat het gif bevat te extraheren. Bufotine is giftig, 5-MeO-DMT niet. Det pad wordt niet gebruikt om 'stoned' van te worden maar om een psychoactieve ervaring te krijgen, geen van de ooit gedocumenteerde ervaringen spreekt van een 'Stoned' gevoel. Kijk hiervoor in het 'DMT' gedeelte van Wikipedia. ZOF. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 85.147.248.20 (overleg|bijdragen) 20 mei 2008 21:56 (CEST)Reageren


"Dit wordt veroorzaakt door de stof bufotenine welke een van de meest potente verbindingen in de huidafscheiding is. Bufotenine is uit het gif van de kikker te isoleren en hierdoor blijft alleen de werkzame stof 5-MeO-DMT over, waarvan de effecten vergelijkbaar zijn met DMT."

Bufotenine (5-HO-DMT)is niet de stof die zorgt voor de vergiftigingsverschijnselen. Het is een tryptamine net zoals DMT en 5-MeO-DMT met vergelijkbare effecten. De toxiciteit komt volgens Wikipedia door de sotffen Bufagin, Bufotalin en Bufothionine. (http://en.wikipedia.org/wiki/Bufotoxin) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.249.54.202 (overleg · bijdragen)