Overleg:Crayon Shin-chan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

(Shin) "Weet je? Jij lijkt van achteren best op een sukkel die hier vroeger op school zat..." - (Cosmo) "Haal je spullen uit mijn kluisje, Cro-Magnon kleuter!" (Shin) "Mag je niet meer naar die kleuter-knieën-academie van je?" [...] - (Cosmo) "Jawel maar ik miste jullie! Jullie allemaal! Zelfs jou!" (Shin) *Probeert Cosmo te zoenen* "Oh Cossie lekkere nerd van me!!"

dit is volgens mij niet de orginele tekst

zie onderandere: http://nl.youtube.com/watch?v=aHxh3ykcaT8

8 feb 2008 16:03 (CET)

Kwaliteit en stijl[brontekst bewerken]

De hele pagina is geschreven als een artikel in een tijdschrift, of een soort reclamepraatje. Ik som hieronder op wat er mijns inziens mis is:

  • Het staat van begin tot eind vol met subjectieve uitspraken zoals
    • "dat maakt het des te vermakelijker"
    • "is te braaf voor woorden"
    • "Al met al heeft Mitsy wél haar hart op de juiste plaats" (waardeoordeel)
  • interpretaties van de schrijver:
    • "je moet toch wat om je imago hoog te houden als je geen geld hebt"
  • beschrijvingen die wel leuk klinken, maar vaag / onduidelijk zijn, en nergens op gebaseerd lijken:
    • "Wat er in Bo's wereld omgaat zal altijd wel een mysterie blijven, alhoewel een continu testbeeld vrij dichtbij lijkt te komen".
  • Geforceerde creativiteit / teveel overbodige woorden. Zinnen behoren informatief te zijn en de boodschap bondig over te dragen.
    • Uiteraard werd dit door Shin handig uitgebuit waarbij hij op geniepige wijze met valse ogen alle gemiste programma's opsomde.
      • Vergelijk: Shin buitte dit uit door alle gemiste programma's op te noemen.
  • Geen enkele bron wordt geciteerd
  • Ten slotte wordt er overmatig gebruik gemaakt van 'harde enters'. De pagina ziet er hierdoor rommelig uit, en loopt niet lekker.

Het spijt me voor dit harde oordeel. Het artikel is leuk geschreven, maar absoluut niet geschikt voor Wikipedia. Misschien kunnen toekomstige bijdragen rekening houden met de genoemde punten. SuperMidget 31 mrt 2008 21:05 (CEST)Reageren

Inleiding; shin chan schizofreen?[brontekst bewerken]

Ik las het volgende stukje: "Shin Chan kenmerkt zichzelf door zijn welhaast schizofrene karakter," Het lijkt mij stug dat shin chan een schizofrene karakter heeft. Het is een kind, dus erg speels, dat heeft niks met schizofrenie te maken. Schizofrenie komt ook voor tussen puber en 30 jaar. Als shin schizofreen zou zijn, dan kunnen we dat ook zeggen over 1jarigen, die totaal geen gevoel voor realiteit hebben.

Is het daarom niet handig om het gewoon te verwijderen?– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Riffoliet (overleg · bijdragen) 8 okt 2008 02:20 (CEST)Reageren

Verbetering[brontekst bewerken]

Ik heb het artikel zo goed mogelijk proberen te verbeteren, en een betere afleveringenlijst toegevoegd van de Engelstalige Wikipedia en daarbij de Nederlandse titels geplaatst. Opmerkingen hoor ik graag. Mvg Acounting3554 (overleg) 2 okt 2016 13:44 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Crayon Shin-chan. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 nov 2019 02:20 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Crayon Shin-chan. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 jan 2020 11:58 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Crayon_Shin-chan zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 23 mrt 2022 06:16 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.