Overleg:De Beerenclaauw

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Kan er iemand voor zorgen dat De Beerenclaauw ook onderaan de pagina in de infobox Kastelen in Gelderland komt te staan? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Gfk (overleg · bijdragen)

Zo te zien heeft Haagschebluf de pagina toegevoegd aan het navigatiesjabloon. Fey|Bart - 5 mei 2014 10:33 (CEST)[reageer]
Ja klopt HB heeft het toegevoegd. Ik vind het wel geen kasteel, maar in de uitgave 2013 Kastelen in Gelderland is het opgenomen. Dus dat heb ik aangehouden. Haagschebluf 5 mei 2014 10:45 (CEST)
Bedankt, zouden jullie het navigatiesjabloon ook willen toevoegen aan Huis Rijswijk? Alvast bedankt! Gfk 5 mei 2014 11:28
Rijswijk staat er ook in. Ik vraag me af of al die bouwwerken wel voldoen aan de definitie 'Kasteel'. Misschien moet het kopje van de lijst verwijzen naar het kastelenboek Gelderland (2013). Dat is iets concreets. Over de definitie kun je heel lang discussiëren. Ik zou het ook wel handig vinden dat de kastelen per gemeente gegroepeerd zouden worden. Haagschebluf 5 mei 2014 12:56 (CEST)