Overleg:Diana Spencer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Op de engelse wiki staat:

commonly, but incorrectly, known as Princess Diana

en is de titel van het lemma en:Diana, Princess of Wales

Iemand enig idee hoe dit zit, en of ons lemma de goede titel heeft? Zou het Diana, Prinses van Wales moeten zijn met redirect Prinses Diana? En waarom is Princess Diana niet correct?

MarcovanDuin 14 dec 2004 11:59 (CET)[reageer]


Marco,

Haar correcte titel moet inderdaad Diana, Prinses van Wales zijn. Ze was immers geen royal meer na de scheiding.

Gebruiker:Royal sophietje op 17 december toegevoegd.


De link naar de site werkt niet. Ik heb dat gedoe over de zwangerschap weggehaald. Het is inmiddels officieel tegen gesproken en Henk van der Meijden is nu met pensioen

Haar naam is Diana, prinses van Wales. Niet omdat ze na de scheiding geen royal meer zou zijn, maar simpelweg omdat dit de titel is die zij automatisch kreeg, toen zij met de Prins van Wales trouwde. Ze heeft die titel nooit hoeven inleveren. Het enige wat het Engelse koningshuis wilde veranderen was HRH, omdat ze geen lid meer zou zijn van het Koninklijk Huis.

Wikipedia voert vrouwelijke "royals" op onder hun meisjesnaam. Känsterle 19 jul 2006 13:48 (CEST)[reageer]

Eén of meerdere afbeeldingen die gebruikt worden op deze pagina of overlegpagina, zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Omslag dedianalegende.jpg, zie Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20070831. --E85Bot 1 sep 2007 03:01 (CEST)[reageer]

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 feb 2024 18:14 (CET)[reageer]