Overleg:Eerde (Noord-Brabant)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Ik vind de link van het airborne comitee van belang voor de pagina over eerde. Meer dan die over veghel of over de kaartenman. Ik wil ook de link van de molen er nog opzetten maar die kan ik zo snel niet vinden.

Maar laat de link even gewoon staan zoals het hoort. Als je er daadwerkelijk goede reden voor hebt zet het dan in het overleg.
~ hetaera 7 dec 2006 19:21 (CET)(niet ondertekende opmerking van Hetaera 7 dec 2006 18:22 (CET))[reageer]

Beste Hetaera,
In de hoofdzaak gaat het artikel over de plaats Eerde in de gemeente Veghel. Dus is de link van de gmeente Veghel gerechtvaardigd. De link van de heer Kuijsten (alias "de kaartenman") is toegevoegd omdat dit dorp door de Hertog van Brabant zo verdeeld was dat 3 dorpen verplicht werden hun granen hier te laten malen. Dit is dus gerechtvaardigd, om aan te geven hoe "krom" de grenzen ooit zijn getrokken. Slechts een zeer klein deel van het artikel gaat over de operatie Market Garden. Zie ook: Wikipedia:Wanneer extern linken. Verderz ou ik je willen verzoeken je bijdragen te onder tekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~ - Bramvr 7 dec 2006 18:33 (CET)[reageer]

Beste Bramvr,
Wil dit zeggen dat wanneer de bijdrage over de strategische ligging van Eerde en de heftige gevechten rond de D'eerdse bergen verder wordt uitgebreid de link wel gerechtvaardigd is? Natuurlijk is dit wel subjectief.
hetaera 7 dec 2006 19:19 (CET)[reageer]

Beste Hetaerea,
Dan nog past het beter in een artikel over de Airborne Vereniging zelf - Bramvr 7 dec 2006 19:29 (CET)[reageer]