Overleg:Elisa Waut

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door DannyCaes in het onderwerp Falling off a bridge

Falling off a bridge[brontekst bewerken]

Ik weet dat het hier niet de ideale plaats is om zoiets te melden, maar laat mij toch maar even zeggen dat ik ongelooflijk blij ben dat ik het nummer Falling off a bridge (van Elisa Waut dus) heb gevonden!!! Dat nummer zat reeds vele jaren in mijn hoofd zonder te weten hoe het eigenlijk heette. Ik had wel een soort vermoeden dat het van Elisa Waut kon (of moest) zijn. YouTube is toch een fantastische uitvinding! Falling off a bridge is het soort muziek dat onlosmakelijk verbonden is met circus-weemoed en clowns wiens achtergronden (hun "rugzakjes") allesbehalve om te lachen zijn. Het doet ook sterk denken aan muziek van Herman van Veen (ik moet ook nog iets van hem opzoeken, want ik heb zo 't vermoeden dat er ergens een instrumentaal nummer bestaat waarin ook dat soort circus-weemoed aan bod komt). Terzijde, Goldfrapp's Oompa Radar bruist ook van circus-weemoed. DannyJ.Caes (overleg) 31 jul 2019 21:33 (CEST)Reageren

DannyCaes (overleg) 25 jun 2020 19:46 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Elisa_Waut zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links in de bronvermelding in het artikel zelf kunnen worden meegenomen? Bij voorbaat dank.

Groet, valhallasw-toolserver-botje