Overleg:Ep Meijer

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dat de eerste versie van de pagina over Meijer werd weggehaald, vond ik zeker begrijpelijk. Meijer had die tekst zelf geschreven; bovendien was de toon wel wat al te enthousiast.

Maar wat is er nou mis met de tweede versie? Meijer heeft speciaal een beroep op mij gedaan om een neutrale, meer afstandelijke tekst te schrijven. Ik denk daar in geslaagd te zijn, al sta ik altijd open voor kritiek. Vergeet ook niet dat Meijer uitgegeven wordt door een gerenommeerde uitgeverij als Prometheus; bovendien heeft hij onlangs een groot interview in HP/De Tijd gehad. Al met al mag hij serieus worden genomen als schrijver en verdient hij zeker een plaats in Wikipedia.

Graag discussie!

Gelieve je werk te ondertekenen met vier tildes (~~~~), dit zorgt voor een naam en een tijd. Ik ben het met je eens, Ep Meijer verdient een plaats op wikipedia, niet in deze vorm alleen. Dingen als een weblog behoren niet op deze site te staan. Ik heb het gevoel dat het artikel nog niet af is, wanneer men even 'googlet' komt men bij meer werken uit. Volgens mij is er meer over deze man te vertellen. Ik ga zelf het reclamesjabloon niet weghalen, dit om de eenvoudige reden dat het veel makkelijker voor een buitenstaander is om over dit artikel te oordelen. Dit gebeurt over twee weken, in de tussentijd kan het artikel nog verbeterd worden. Ik kan je bijna verzekeren dat het reclame-sjabloon over twee weken verwijderd wordt, maar nogmaals, het artikel is nog niet af, er valt veel meer over deze man te vertellen. Vincentsc 31 okt 2006 19:11 (CET)[reageer]

Er kan inderdaad vast en zeker meer verteld worden. Maar ik denk dat het wel binnen redelijke proporties moet blijven. Meijer is echt (nog) geen Mullisch of Zwagerman... Het weblog daarentegen vind ik wel essentieel, aangezien dat een literaire aanvulling op zijn gedrukte werk vormt. Bovendien is het op Wikipedia al heel gewoon aan het worden om naar weblogs te verwijzen.

Ik hoop dat de ondertekening nu goed gaat, Groeten, bjs-NL 1 nov 2006 14:44 (CET)[reageer]

Sinds wanneer is het gewoon om weblogs bij externe links te plaatsen? Bij mijn weten absoluut niet. Vincentsc 7 nov 2006 16:37 (CET)[reageer]