Overleg:Eva Oude Elberink

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 maand geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Jong Oranje Vrouwen[brontekst bewerken]

Eva Oude Elberink is een getalenteerde voetbalster die opvalt door haar prestaties binnen de Nederlandse voetbalwereld. Ze heeft met name indruk gemaakt door haar betrokkenheid bij Jong Oranje Vrouwen, het nationale jeugdteam voor vrouwen onder de 23 jaar. Het toevoegen van een sectie over haar deelname aan dit team en haar successen biedt lezers de mogelijkheid om meer te weten te komen over haar sportieve carrière en haar bijdrage aan het Nederlandse vrouwenvoetbal.

In deze nieuwe sectie kan informatie worden opgenomen over haar deelname aan toernooien of kwalificatiewedstrijden met Jong Oranje Vrouwen, evenals haar individuele successen binnen het team. Het is belangrijk om bij het schrijven van dit stuk te verwijzen naar betrouwbare bronnen, zoals officiële verklaringen van de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), gerenommeerde sportjournalisten of andere geloofwaardige nieuwsbronnen. Het vermelden van statistieken, doelpunten, assists, prijzen of erkenningen die Eva Oude Elberink heeft behaald, kan ook worden overwogen, mits deze informatie op betrouwbare wijze kan worden geverifieerd. Gijsjee (overleg) 6 jun 2023 06:39 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 apr 2024 13:48 (CEST)Reageren