Overleg:Gay Krant

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 dagen geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Oprichtingsdatum en bestuur van de Stichting Vrienden van de Gay Krant[brontekst bewerken]

Volgens het door het actuele bestuur van de Stichting Vrienden van de Gay Krant in liquidatie ingediende verzoekschrift tot het leggen van conservatoir beslag van 16 oktober 2014 zou de oprichtingsdatum van de Stichting niet 1981, maar 11 november 1983 zijn geweest. Tevens zou Krol tot 22 februari 2013 voorzitter zijn geweest, terwijl zijn vader M.C. Krol tot 31 december 2010 als secretaris en penningmeester fungeerde:
"De stichting Stichting Vrienden van de Gay Krant (SVGK) (hierna ook: 'de Stichting') is op 11 november 1983 door Krol opgericht met als doel "het bevorderen van de instandhouding van de uitgave van de Gay Krant en al hetgeen daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk is". In 2011 heeft de stichting haar doelstelling algemener gesteld: het streven naar volledige emancipatie van lesbiennes en homoseksuelen in Nederland en de andere rijksdelen die tot het Koninkrijk behoren en het ondersteunen van initiatieven elders. (...) Krol is vanaf 11 november 1983 tot 22 februari 2013 voorzitter geweest van de Stichting. Zijn vader M.C. Krol is vanaf de oprichting tot 31 december 2010 secretaris en penningmeester geweest van de Stichting. Andere bestuursleden zijn er vanaf de oprichting tot 1 januari 2011 niet geweest." --Hereticus obstinatus (overleg) 16 okt 2014 19:52 (CEST)Reageren

Bedankt, ik heb het aangepast en aangevuld. - Patrick (overleg) 17 okt 2014 11:04 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Gay Krant. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 nov 2019 21:10 (CET)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 2 mei 2024 09:35 (CEST)Reageren