Overleg:Henri Lefebvre

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Niet slecht dit artikel, zo mogelijk verder aan te vullen, en die engelstalige titels zouden er wel uit moeten. Zeker wanneer het gaat om dingen die nooit in het Engels hebben bestaan noch vertaald zijn, bv. dat project van Brunschvicg: uiterst interessant dit te vermelden maar misplaatst en misleidend de indruk te wekken dat iemand zoals Brunschvicg of mensen uit zijn kring in andere dan louter Franse concepten en termen dachten! Bijkomend: als je alleen Engels gebruikt voor de wel degelijk bestaande vertalingen van werken van Lefebvre, wordt tenminste duidelijk waar de internationale interesse in zijn werk begint en hoever ze juist reikt. Met beste groet, PC-des Etoiles

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Henri Lefebvre. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 aug 2017 23:49 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Henri Lefebvre. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 okt 2017 10:08 (CEST)Reageren