Overleg:Hollywood Walk of Fame

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Evil berry in het onderwerp Overgenomen uit Overleg gebruiker:Evil berry

Misschien is het handig om de lijst zo aan te pakken dat alleen de mensen met meer dan 1 ster nog op deze pagina staan en alle anderen op een aparte pagina. Andere ideeën zijn natuurlijk ook welkom, maar deze lijst is wat te lang vind ikzelf om bij een artikel te zetten.

De lijst is inderdaad lang. Misschien is het logischer om er een pagina van de maken "lijst van sterren" pagina en dan een link bij het artikel als mensen toch een ster zoeken.
Ik vermoed dat veel mensen die naar LA op vakantie gaan kijken waar ze hun ster kunnen vinden. Ikzelf deed dat op en wiki. En dat scheelde heel veel zoekwerk voor mij in amerika naar het zoeken van de ster die ik wilde zien. Zeker met de adressen erbij.
Ik zelf heb geen probleem met de layout momenteel ik vind het wel goed maar het zou kunnen geplaatst worden op een andere pagina misschien.
Velorian

Tja... de lijst is wel lang maar ik denk niet dat dat veel uitmaakt, omdat het toch het laatste stuk van het artikel is (m.a.w.: alles behalve de lijst is al behandeld). Op de Engelstalige wikipedia zijn hoofdartikel en lijst wel gesplitst en negen van de tien keer moet ik dan een keer extra doorklikken (moest - tot Velorian de Nederlandse lijst vervolledigde). Richard 11 mrt 2007 19:18 (CET)

Overgenomen uit Overleg gebruiker:Evil berry[brontekst bewerken]

Hej,

ik zie dat jij de pagina Hollywood Walk of Fame gesplitst hebt. Op zich kán dat wel natuurlijk maar heb jij de bijbehorende overlegpagina nooit gelezen of gewoon genegeerd? Ik denk dat deze aanpassing namelijk geen voordelen biedt.

Richard 28 aug 2008 11:17 (CEST)

Ik denk dat deze aanpassing wel degelijk een voordeel kan opleveren, doordat men nu het artikel over de Hollywood Walk of Fame kan uitbreiden (bijvoorbeeld aan de hand van het Engelstalige artikel) zonder dat de lijst helemaal onderaan hoeft te belanden. Het is misschien wel interessant om bovenaan het artikel volgende mededeling te plaatsen:
De volledige lijst van sterren op de Hollywood Walk of Fame kan u hier vinden.
Zo weten lezers van het artikel meteen waar ze de lijst kunnen vinden en kunnen zij die vooral geïnteresseerd zijn in de Hollywood Walk of Fame zelf het artikel lezen zonder de hele lijst te moeten doorworstelen. Mvg. Evil berry 28 aug 2008 11:27 (CEST)Reageren
Die uitbreidingen kunnen natuurlijk toch wel gedaan worden. Toevoegingen hoeven niet per se onderaan plaats te vinden dus die lijst onderaan houden is geen enkel probleem - en daarmee het doorworstelen ook niet. Ik ben niet overtuigd. Richard 28 aug 2008 11:35 (CEST)
PS: dat doorworstelen zou ook prima op te lossen cq. te voorkomen zijn met {{uitklappen}}.
In se heb ik niets tegen het terug opnemen van de lijst in het artikel, maar daardoor belandt zowel een artikel met lijst in een categorie voor lijsten wat nogal verwarrend kan overkomen. Maar indien je meent dat het beter is de lijst terug te plaatsen in het artikel, voel je vrij en ga je gang. Mvg., Evil berry 28 aug 2008 11:51 (CEST)Reageren
Dan zal ik van dat nieuwe artikel een doorverwijspagina maken. Richard 28 aug 2008 11:54 (CEST)