Overleg:Hospitality Club

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Woodcutterty

De bronnen voor het update volgen deze dagen. 84.144.233.135 3 jan 2014 22:39 (CET)Reageren

Prima. Ik heb je persoonlijke gegevens uit dit bericht verwijderd, zodat je geen last krijgt van spambots. Woody|(?) 3 jan 2014 23:03 (CET)Reageren

Goeien avond, Woodcuttery, Ik ben zeker niet amused, mijn gehele text verwijderd te vinden door JanB46, en schreef hem juist het volgende:

>>Ik ben Ángel García uit Neurenberg, en precies voor een feedback had ik ook mijn elektronisch adres achtergelaten. Ik ben geen geboren Nederlander, dus schrijf ik de taal die ik op school in Vlaanderen leerde. Ik leefde en werkte enkele jaren te Brussel, OOK in het verkoop, en had geen moeilijkheden met mijn nederlands.

Dat ik de bronnen wil (wilde) bijvoegen, had ik EXPRES geschreven.

ALLES te verwijderen is zeker de simpelste methode, een artikel te wijzigen. Onder deze aspekt mag men het met andere ogen bekijken, dat Gij alléén op 5 januari meer dan 50 artikels hebt gecorrigeerd. Het artikel hebt Ge dus op het niveau van een stub teruggebracht.

En het spijt me, maar ik moet natuurlijk an Veit Kühnes methode denken, ongeleefde bijdragen straks te verwijderen - één der redenen voor de secessie der engageerteste vrijwilligers in 2006.<<

Ik ben niet de Paus en niet onveelbaar - maar DIE soort van bewerking brengt de nl.Wikipedia zeker niet verder. - Wie wil naders weten, mag de de / en / es / it / pt Wikipedias raadplegen.

Spambots? Heb ik nooit gekregen. En zó, verwijder ik het met een click.

Neurenberg / Beieren - Ángel García

From: WP - FAQ - Contributing - tot JanB46[brontekst bewerken]

"If you don't find a reason that is satisfactory, politely ask in the article's talk page about your proposed change, and maybe you will get suggestions about changes that you can make so that your change will go in, ..."

wat ik hiermee doe. Ik wilde vandaag de versprokene bronnen inwerken - maar ik doe 't niet voor een verwijderd artikel. En ik gaf de text aan een tiental Luxemburgers en Belgisch Limburgers te lezen - zij vonden het nederlands allemaal niet "onder maat".

Neurenberg - angel.garcia2001-at-googlemail.com