Overleg:Jan Marinus Veldhuis

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door 194.53.3.65 in het onderwerp Johan Marinus ?

Johan Marinus ?[brontekst bewerken]

Op GenealogieOnline vinden we ene Johan Marinus Veldhuis, met dezelfde geboortedatum en eenzelfde naam van de geboorteplaats (die evenwel in een andere provincie, Noord-Holland, ligt).

Deze Johan is (vermoedelijk) overleden op 2 november 1989. En hij is begraven in Doesburg (bijgezet in het graf van zijn ouders; zie Online-Begraafplaatsen). En dat graf ligt op de begraafplaats in Doesburg, de plaats waarheen de ouders van de Jan in het artikel verhuisden). Een en ander kan geen toeval zijn (of toch wel).

Verder onderzoek heb ik niet gepleegd. Maar moet op grond van het bovenstaande het artikel worden aangepast? - DaafSpijker overleg 5 jan 2019 11:24 (CET)Reageren

Op OpenArchieven blijkt uit de huwelijksakte van Johan dat diens geboorteplaats inderdaad Beets in Opsterland is. - DaafSpijker overleg 5 jan 2019 12:35 (CET)Reageren
Dag Daaf
Ik zocht het oorlogsverleden van mijn oom Johan hij diende de SS en kwam op deze pagina.
Het verleden van mijn opa JM Veldhuis is mij bekend maar wat zijn oudste zoon deed Johan bij de SS is mij niet duidelijk. Hij is inmiddels overleden en mijn vader Frits ook.
Weet jij hoe ik meer kan vinden van mijn oom Johan, heb geen geb.datum maar dat moet 1928 of1927 zijn denk ik.
Met vr.gr. Eric Veldhuis 194.53.3.65 15 mrt 2022 10:24 (CET)Reageren