Overleg:Jan van Cleve

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik bestrijd niet dat Rubens niet de grootste, bekendste of meest succesvolle was. Ik onderstreep wel de stelling, die door verschillende kunsthistorici wordt gegeven, dat na de dood van Pieter Paul Rubens Gaspar de Crayer als diens "troonopvolger" wordt beschouwd. Toen De Crayer eenmaal was overleden, zou Van Cleef deze "titel" hebben geërfd. Dus beiden na de dood van hun voorganger Torval 6 jun 2010 1:35 (CET)

  • hele diepe zucht*

Zuidnederlands of Zuid-Nederlands[brontekst bewerken]

Ik zie dat de bewerking van 17 mei 2011 onder andere een verschil in spelling inhield van het woord zoals genoemd in dit kopje. Zelf hanteer ik niet de spelling van het Groene Boekje, maar zelfs daarin lijkt me de spelling van dit woord niet te zijn veranderd. Natuurlijk blijft Zuid-Nederland hetzelfde, maar volgens mij moet het woord, indien bijvoeglijk gebruikt, toch echt nog steeds aan elkaar en alleen een hoofdletter aan het begin. Dus Zuidnederlands i.p.v. Zuid-Nederlands. Torval (overleg) 18 mei 2011 01:34 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Jan van Cleve. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 sep 2017 17:32 (CEST)Reageren