Overleg:Kanegem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

de tekst die verwijderd werd door Johan N lijkt een kopie van http://www.ethesis.net/kanegem/kanegem_bijlagen.htm maar dat is niet zo.

ik heb de tekst van een papieren informatiefolder uit de jaren '70, die gegeven werd aan elke nieuwe bewoner van kanegem.

Dus Johan N, check je bronnen eerst vooraleer je iets verwijderd, en bij twijfel, contacteer de auteur.

zo verpest je het community concept van wikipedia en onhoudt je de gebruikers nuttige informatie


Blijft copyrightschending helaas. En een tekstdump die niet encyclopedisch omschreven is, zijn we ook niets mee natuurlijk. Staat je natuurlijk wel zo vrij om gebaseerd op die bronnen hier informatie in te passen waar mogelijk. Als het een door de gemeente uitgedeelde bondige brochure is, zal men er zelfs weinig op tegenhebben dat de tekst wat lijkt op hun origineel... maar kijken hoe het hier inpast is altijd wel aan te raden vaneigens. --LimoWreck 4 jun 2007 00:28 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Kanegem. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 jul 2018 16:33 (CEST)Reageren