Overleg:Kim Wilde

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik heb het Engelse artikel, van mijn hand, maar even in het Nederlands vertaald. Zoals in de Engelse versie al staat: het lijkt inhoudelijk nogal op informatie van de website kimwilde.com, maar ja, dat is dan ook mijn website. (mfgr, augustus 2005)

Redelijk gedaan, ik heb niet veel anglicismen gezien. Toch wel een paar: "US top 100" en "UK top 100". Zal ik zo even verbeteren, maar eigenlijk zou het gelokaliseerd moeten worden met de Nederlandse en Vlaamse hitparades. Danielm 6 aug 2005 23:25 (CEST)Reageren

You came[brontekst bewerken]

In de nieuw geplaatste Nederlandse Top 40 tabel staat de You came twee keer opgenomen: de versie uit 1988 en 2006. Achter die eerste versie staat echter tussen haakjes (1988), was dat de daadwerkelijke titel? Dat lijkt me vreemd. Bij de versie uit 2006 staat dit ook tussen haakjes, maar hier is het een deel van de titel zie. BlackNight 14 okt 2006 15:23 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Kim Wilde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 21 jul 2017 14:31 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Kim Wilde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 aug 2017 13:37 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 13 externe link(s) gewijzigd op Kim Wilde. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 12 apr 2018 16:15 (CEST)Reageren