Overleg:Kwantumcryptografie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door 86.88.220.191

De tekst van dit artikel is grotendeels overgenomen van de website Kennislink.nl. Op het originele artikel rust auteursrecht.

http://www.kennislink.nl/web/show?id=108551

Dank je voor de melding. Ik heb het auteursrechtschendende stuk verwijderd. Het artikel is nu wel erg leeg. Mocht je veel van dit onderwerp afweten, dan nodig ik je van harte uit het weer aan te vullen. Verder kun je misschien in het vervolg je bijdragen op overlegpagina's ondertekenen met 4 tildes (~~~~) of door op (rechtsboven bij het bewerkingsveld) te klikken, je gebruikersnaam, de datum en het tijdstip worden dan automatisch geplaatst. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht op mijn overlegpagina. Groeten, Koen Reageer 17 okt 2007 23:27 (CEST)Reageren
Het ziet er inderdaad aardig rustig uit nu... Ik ben de auteur van het oorspronkelijke stuk op Kennislink. In principe is er niets tegen overname van de tekst, maar een verwijzing per link is dan wel handig en eerlijk. Ben zelf volledig groen in Wikipedia-bewerken, dus dacht dat het handiger was een melding op de overleg-pagina te zetten dan de echte pagina per ongeluk te vernaggelen.
Mvg, Gieljan de Vries - Kennislink.nl

86.88.220.191 17 okt 2007 23:40 (CEST)Reageren