Overleg:Lijst van afleveringen van De Smurfen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door MichielDMN in het onderwerp Afleveringenlijst verbeterd

Staat deze aflevering erbij en welke titel heeft ze?

Grote Smurf vertelt de kleutersmurfen een verhaal over zijn verleden. Gargamel steelt de toverstokjes van Moeder Natuur en gebruikt ze om de Smurfen te vangen. Hij vangt Moeder Natuur en de smurfen. Maar de kleuters en Brilsmurf konden ontsnappen. Ze bedenken een plan om de andere Smurfen en Moeder Natuur te bevrijden. --Renco (overleg) 3 sep 2011 15:47 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lijst_van_afleveringen_van_De_Smurfen zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 31 mrt 2022 07:14 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

St Smurfis en de draak[brontekst bewerken]

St Smurfis en de draak is 22.47 lang dus geen dubbele aflevering. 81.206.155.74 20 nov 2022 11:42 (CET)Reageren

Lijkt te kloppen. Aangepast! MichielDMN 🐘 (overleg) 20 nov 2022 20:07 (CET)Reageren


De Smurfen en de Krwakakrwa

Smurfensoep

De smurfen in vuur en vlam

de kermissmurfen

Potige ridder

zijn ook allemaal ongeveer 22 minuten of meer minuten en daarom volgens mij geen dubble afleveringen.Er zijn er misschien meer maar daar heb ik meer tijd voor nodig en dat zelf aanpassen lukt me niet dus laat ik het hier weten.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.206.155.74 (overleg · bijdragen)

Ook die zijn aangepast. Ik weet niet waarom het destijds als "dubbele aflevering" werd aangemerkt, maar er waren volgens mij ook kortere (half zo lang). Maar ook langere. Idealiter staat de duur erbij eigenlijk. MichielDMN 🐘 (overleg) 22 nov 2022 21:55 (CET)Reageren

Ja er waren ook kortere ik ben ze aan het kijken maar dat duurt maar als ik iets zie wat niet klopt verwijder ik de notitie dubbele aflevering of voeg ik het toe Ik weet niet hoe deze lijst ontstaan is of hij gewoon is overgenomen of ook gecontroleerd is. Ik kijk ze dus weet ik dat de toevoegingen of verwijdering die doe kloppen. QUA stijl doe ik niks daar waag ik me niet aan.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.206.155.74 (overleg · bijdragen)

Ik heb er ook geen idee van hoe die is ontstaan, maar er werden al wel vaker fouten verwijderd. Ik denk dat die vertaald is uit het Engels ooit, maar niet overal even nauwkeurig. MichielDMN 🐘 (overleg) 24 nov 2022 07:50 (CET)Reageren


Afleveringenlijst verbeterd[brontekst bewerken]

Ik heb weer bij wat aflevingen de juiste informatie toegevoegd. Soms staat er dubble aflevering terwijl het niet zo is en andersom. Zoals ik al eerder zei ik kijk ze ook dus ik weet dat het klopt.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a468:f11:1:78ce:b5bf:10fc:e877 (overleg · bijdragen)

Dankjewel! MichielDMN 🐘 (overleg) 11 jan 2023 10:48 (CET)Reageren

Mijn computer levert af en toe verbindingsproblemen dus het gaat langzamer dan ik wil. Maar nu weer afleveringen lijst aangepast. Ik hoop at iemand anders niet de oorspronkelijke tekst terug zet. Voor mij is een dubbele aflevering een aflevering die betaat ut 2 aflevering van ogenveer ieder een minuut of twaalf een gewone aflevering is 22 minuten waar in maar een verhaal voorkomt. En ik kom er nogal veel tegen waarbij dit niet zo staat.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 2a02:a468:f11:1:6050:8b75:fd62:ecc4 (overleg · bijdragen)