Overleg:Lijst van commandeurs in de Orde van Oranje-Nassau

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door 2A02:A463:8713:1:D16F:D076:C08B:4818 in het onderwerp Lijst Commandeurs Orde Oranje Nassau

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lijst_van_commandeurs_in_de_Orde_van_Oranje-Nassau zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 13 apr 2022 07:16 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Lijst Commandeurs Orde Oranje Nassau[brontekst bewerken]

Mijn naam ontbreekt in deze lijst. In 2005 werd ik, Jacques Schraven, aftredend voorzitter VNO-NCW, benoemd tot Commandeur Orde Oranje Nassau. De eretekenen werden op 30 mei 2005 omhangen en uitgereikt door toenmalige minister-president Jan-Peter Balkenende. Graag opname in de lijst. 2A02:A463:8713:1:D16F:D076:C08B:4818 24 jun 2022 12:30 (CEST)Reageren